ekspertise

STRATEGI

Turnaround. Transformation. Blue ocean Strategi

Strategiske muligheder og prioritering

Strategiudvikling

Strategiproces Forretningsmodeller

Innovation

Innovationsledelse. Årshjul. KPI.

Idégenerering og udvælgelse.

Konceptudvikling.

Innovationsproces

Samskabelse med børn

BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed & Business

Bæredygtighedsstrategi

Operationsaliseringsplan

Forankring

ESG

Rapport

BRANDING

Purpose

Brand position. Værdier

Kommunikationsstrategi

YDELSER

INTERIM

rådgivning

facilitator

indlæg

Bæredygtighed

World of Impact har hjulpet en lang række virksomheder med bæredygtighed. 

Tilgangen bygger på en solid forretningsforståelse og en forståelse af bæredygtighed, koblet med en erfaring med transformationer af virksomheder, hvor den menneskelige faktor er altafgørende. 

World of Impact sørger for at hyre fageksperter ind ved behov, f.eks. klimaberegnere.

BAGGRUND

World of Impact blev grundlagt i oktober 2021.

Kristine Schmidt er grundlægger og administrerende direktør i World of Impact, hvor hun hjælper virksomheder med strategi, innovation og bæredygtighed.

Før hun grundlagde World of Impact, har Kristine arbejdet i 23 år i danske virksomheder som LEGO Company, Gumlink, Rynkeby Foods og FLEXA-møbler, hvor hun har haft flere ledende seniorroller. Hun har bl.a. været VP, Strategi og Branding i Billund, Børnenes Hovedstad og Global Innovation & Marketing Direktør i FLEXA. Kristine er en erfaren leder og har bl.a. medvirket til succesfuld blue ocean strategi, mere end tusind succesfulde innovationer og en række bæredygtighedsstrategier.

Kristine har erfaring med virksomhedssituationer som a) transformationer og b) strømlining og revitalisering af modne virksomheder.

Kristine sidder i tre bestyrelser, Hetek, P.J. Schmidt Fonden og i den lokale FDF, samt i advisory boardet hos American Friends of Statens Museum for Kunst.

Kristine har en Cand. Negot fra Odense Universitet og har en MBA i innovationsledelse fra CBS. Kristine har boet og arbejdet i Kenya og Italien.

Kristines styrke ligger bl.a. i min erfaring med både strategi, eksekvering og evaluering. Hendes hemmelige ingrediens er innovationsledelse og en kapabilitet i at lede forskellige interessenter henimod et fælles mål. 

lad os tale sammen

skab impact. BÆREDYGTIGT.